ENGLESKI NOGOMETAŠ U SUBOTU STIGAO U PARIZ

PSG u nedjelju predstavlja Beckhama

Subota, 17. prosinca 2011. 20:26 Napisao  Marko Babić

Beckham bi trebao potpisati ugovor na godinu i pol dana

Prema pisanju France Footballa David Beckham trebao bi uskoro potpisati ugovor na godinu i pol dana s francuskim prvoligašem PSG-om. Beckhamov ugovor s Los Angeles Galaxijem ističe na Novu godinu. Engleski nogometaš u Pariz je stigao u subotu popodne,a France Football navodi da bi Beckham mogao biti službeno predstavljen nakon nedjeljnog ogleda PSG-a i Lillea koji je na rasporedu u 21 sat.

Beckhamova je želja zaigrati na Olimpijskim igrama u Londonu, a budući da je već odavno otpisan iz reprezentacije ta želja bi mu se mogla i ostvariti. Naime, Engleski nogometni savez objavio je da igrači koji budu pozvani za EURO 2012. godine neće biti na popisu za nastup na Olimpijskim igrama. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.