Vedran Ćorluka u razgovoru za BBC kritizirao Harryja Redknappa

Četvrtak, 26. travnja 2012. 18:02 Napisao/la  SC

- Ne bi me iznenadilo da Tottenham sezonu okonča na šestom mjestu. Harry Redknapp nije dovoljno rotirao momčad, a ni klupa nije dovoljno široka, ustvrdio je Vedran Ćorluka

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka, član Tottenhama na posudbi u Bayeru iz Leverkusena, u razgovoru za BBC kritizirao je Harryja Redknappa istaknuvši da ga uopće ne bi iznenadilo da Tottenham ne izbori Ligu prvaka.

- Ne bi me iznenadilo da Tottenham sezonu okonča na šestom mjestu. Harry Redknapp nije dovoljno rotirao momčad, a ni klupa nije dovoljno široka, ustvrdio je Vedran Ćorluka za BBC.

- To je glavni problem. Gledao sam gotovo svaku utakmicu Tottenhama i uvijek se u prvoj momčadi vrti 12 do 13 istih igrača i to je pravi razlog zašto su igrači umorni, dodao je hrvatski reprezentativac.

Kada je Tottenham 11. siječnja pobijedio Everton stigao je na tri boda zaostatka za vodećim Manchester Cityjem. Sada su Spursi u posljednjih 14 utakmica ubilježili samo tri pobjede. Problem za Spurse jest i činjenica da ako Chelsea osvoji Ligu prvaka i ne završi sezonu među prva četiri, pravo nastupa u najjačem klupskom natjecanju će steći samo tri prvoplasirana kluba iz Premierlige. Ćorluka vjeruje da će Redknapp na kraju sezone preuzeti englesku reprezentaciju.

- Očekujem da će preuzeti tu ulogu, posebice jer ima veliku potporu u javnosti. Vjerujem da će odraditi dobar posao na klupi Engleske budući na izbor igrača koji će imati, dodao je Ćorluka za kraj poručivši.

- Tottenham je imao jednu od najboljih ekipa u Engleskoj i naravno da će biti neuspjeh ako ne izbori Ligu prvaka. Ne znam koje će poteze povući predsjednik ako se ne kvalificiraju. Neuspjeh je tim veći ako se uzme u obzir da su prije tri mjeseca bili u utrci za naslov prvaka, zaključio je Vedran Ćorluka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.