Tevez ne odustaje od odlaska, Corinthians oživio interes za kupovinu

Nedjelja, 05. veljače 2012. 12:13 Napisao/la  I. V.

Brazilski Corinthians oživio je interes za Teveza, a budući da u Brazilu prijelazni rok još traje, igračevi predstavnici nadaju se da bi se brazilska ponuda mogla prestrukturirati

Carlos Tevez nije odustao od namjere da ode iz Manchester Cityja. Iako je Roberto Mancini poslao Tevezu javni poziv da se vrati u Manchester,  argentinski reprezentativac i dalje boravi u domovini odakle smjera susjedstvo.

Brazilski  Corinthians oživio je interes za Teveza, a budući da u Brazilu prijelazni rok još traje, igračevi predstavnici nadaju se da bi se brazilska ponuda mogla prestrukturirati.   Corinthians je krajem prošle godine obznanio da je spreman platiti Cityju 40 mil. eura odštete, ali tek na ljeto kada klub može dobiti bankovna jamstva. Manchester City i Tevez htjeli su se rastati zimus, pa je brazilska ponuda zanemarena dok se čekao dogovor s Milanom, Interom i PSG-om. Nakon što je u Europi završen prijelazni rok, ponuda je ponovo aktivirana, ali je cijena pala. Manchester City sada za Teveza može dobiti najviše 30-tak mil eura.

Hoće li se Tevez nakon šest godina vratiti u Corinthians u ovom trenutku ne zna nitko, kao što nitko ne zna koliko bi povratak Teveza u Manchester bio koristan za klub i igrača. Svi znaju jedino da Tevez više ne želi igrati za Manchester City.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.