Premierliga: Arsenal pobijedio Crystal Palace i vratio se na vrh ljestvice barem na jedan dan

Nedjelja, 02. veljače 2014. 18:49 Napisao/la  SC

Utakmice 24. kola: Arsenal - Crystal Palace 2:0, West Bromwich - Liverpool 1:1. Topnici na domaćem travnjaku nisu dobili gol već 546 minuta

Nogometaši Arsenala pobijedili su Crystal Palace 2:0 u utakmici 24. kola i vratili su se na prvo mjesto Premierlige barem na jedan dan. U ponedjeljak navečer na rasporedu je veliki derbi Manchester City - Chelsea. Oba pogotka za topnike postigao je  Alex Oxlade-Chamberlain u 47. i 73. minuti. Crystal Palace je u 14 prvenstvenih gostovanja kod Arsenala slavio samo jednom i to prije 20 godina.

Arsenal je pak nastavio niz od 10 utakmica bez poraza na domaćem terenu u svim natjecanjima. Ujedno Arsenal na domaćem travnjaku nije primio gol već 546 minuta! Zadnji koji je zatresao mrežu na Emiratesu bio je Gerard Deulofeu, nogometaš Evertona, 8. prosinca prošle godine. Topnici su na domaćem terenu ove sezone u prvenstvu primili samo šest golova od čega tri na otvaranju sezone kada su izgubili od Aston Ville (1:3).

U drugom susretu West Bromwich i Liverpool odigrali su 1:1. Gosti su poveli golom Sturridgea u 24. minuti, a izjednačio je Anichebe u 67. minuti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.