Pienaar upozorio: Ako Modrić ode, ne znam što će biti s Tottenhamom

Nedjelja, 05. veljače 2012. 11:09 Napisao/la  I. Vranić
Steven Pienaar ničim izazvan iznio je pred medije pregršt komplimenata na račun Luke Modrića. Tottenham će ga pokušati zadržati, ali je teško zadržati igrača koji želi napredovati u karijeri, kaže Pienaar

Steven Pienaar, igrač Tottenhama na posudbi u Evertonu, ničim izazvan iznio je pred medije pregršt komplimenata na račun Luke Modrića. Dužnu pozornost zaokuplja već i činjenica da u bešćutnom profesionalizmu jedan igrač o drugome igraču govori u superalitivima, a da pri tome nema nikakvih skrivenih interesa.

- U Tottenhamu znaju da je Luka top-igrač koji će idućeg ljeta opet biti u kombinacijama velikih klubova – kaže Pienaar koji Modrića drži ključnim igračem u uspjesima Spursa.

- Ako Modrić ode, teško je reći što će se događati sa Spursima, on je jako važan igrač u momčadi. Tottenham će ga pokušati zadržati, ali je teško zadržati igrača koji želi napredovati u karijeri. Igrači nemaju puno prilika za odlazak u veliki klub, gledam na to s obje strane – tvrdi Pienaar koji posebno cijeni Modrićev karakter.

- Luki je bilo teško na početku sezone jer je mislio na budućnost. Kao vrhunski profesionalac, nakon što je ostao u Spursima, dao je sve od sebe za momčad. On je takav tip čovjeka, zato ga suigrači jako vole. Znam iz vlastitog iskustva koliko se teško koncentrirati kada vam klub onemogući napredak u karijeri – rekao je Pienaar.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.