Manchester United opet aktivirao ponudu za Marija Mandžukića

Srijeda, 25. rujna 2019. 14:53 Napisao/la  SC

Transfer ljetos nije realiziran između ostalog zbog toga što ni Mandžukić nije previše inzistirao na odlasku jer se nadao da će dobiti šansu u Juventusu

Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

 

Manchester United ponovo je iskazao zanimanje za Marija Mandžukića.

Hrvatski napadač nalazi se u nemilosti Maurizija Sarrija, trener Juventusa Mandžukića nije uvrstio u roster za utakmicu protiv Brescije u utorak.

Manchester United htio je dovesti Madžukića tijekom prijelaznog roka, kada je postao jasno da Romelu Lukaku odlazi u Inter.

Transfer ljetos nije realiziran između ostalog zbog toga što ni Mandžukić nije previše inzistirao na odlasku,  jer se nadao da će dobiti šansu u Juventusu.

Međutim, Sarri preferira Gonzala Higuaina unatoč tome što Argentinac konstantno igra slabo.

Mandžukić se nije našao na popisu igrača koji igraju Ligu prvaka, u prvenstvu ne igra, propao je pokušaj odlaska u Katar i sada preostaje čekati zimski prijelazni rok.

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer opet je aktivirao ponudu nakon što je ostao bez ozlijeđenih Anthonyja Martiala i Marcusa Rashforda.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.