Objavljen motivacijski govor Cristiana Ronalda u svlačionici Manchester Uniteda

Utorak, 14. rujna 2021. 13:42 Napisao/la  SC
Cristiano Ronaldo (Manchester United)
Cristiano Ronaldo (Manchester United)

- Vratio sam se u Manchester United iz dva razloga. Prvi je zato što volim klub. Drugi je što volim pobjednički mentalitet, koji se razvija kroz povijest ovog kluba. Nisam se vratio da budem navijač!. Ako želite uspjeti, onda trebate od srca voljeti ovaj klub. Morate jesti, spavati i boriti se za ovaj klub. Bilo da igrate ili ne igrate, morate podržati svoje suigrače i uvijek dati sto posto za klub, tako je otprilike glasio motivacijski govor Cristiana Ronalda u svlačionici Manchester Uniteda.

The Sun je objavio što je Ronaldo rekao suigračima na prvom sastanku, cijela momčad i stručni stožer u tišini su slušali dok je govorio.

Ronaldo se u 36. godini nakon 12 godina vratio na Old Trafford, u prvoj utakmici postigao je prva dva pogotka u pobjedi (4:1) protiv Newcastlea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.