Neviđena rasprodaja: Southampton od prodaje najboljih igrača za sada zaradio 96 milijuna eura

Ponedjeljak, 28. srpnja 2014. 19:54 Napisao/la  SC

Trener Ronald Koeman nemoćno svjedoči rasprodaji najboljih igrača

Transfer Dejana Lovrena u Liverpool samo je jedan u nizu transfera zbog kojih je Southampton postao rekorder prijelaznog roka. Lovren je prodan za 23,5 milijuna eura, a Southampton  je do sada zaradio čak 96 milijuna eura!  Trener Ronald Koeman nemoćno svjedoči rasprodaji najboljih igrača, uz Lovrena prodani su  Luke Shaw u Manchester United (37,5), Adam Lallan u Liverpool (31)  i Caluma Chambers u Arsenal (20)...

Prodani su neki i manji bitni igrači, ukupni prihodi iznose oko 120 milijuna eura. Za sada je na kupovinu (Tadić iz Twentea i Pelle iz Feyenoorda) potrošeno 23 milijuna eura, pa dobitak Southamptona  nije teško izračunati. Budući da se očekuje se i prodaja Morgana Schneiderlina u Arsenal za 30 milijuna eura, možda i Jaya Rodrigueza, jasno da je riječ o rasprodaji kakva se ne pamti u Premierligi.

Koeman je izjavio da će na pojačanja potrošiti ne više od 50 milijuna eura, što znači da Southamptonu predstoji neizvjesna sezona.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.