Modrić i dalje odbija trenirati s momčadi, javnost se polako okreće na njegovu stranu

Ponedjeljak, 06. kolovoza 2012. 09:42 Napisao/la  SC

 Više od 20 dana Modrić trenira izdvojeno čime jasno daje do znanja da se neće predomisliti kao Levy

Luka Modrić odbio je trenirati s momčadi Tottenhama, hrvatski reprezentativac ustraje na izdvojenom radu dok čeka realizaciju transfera u Real Madrid. Neviđenu ljetnu sapunicu dodatno je zagrijao bivši menadžer Tottenhama Harry Redknapp, koji je stao na Modrićevu stranu optuživši predsjednika Daniela Levyja za prevaru. Levy je prošle sezone obećao Modriću da će moći otići ovog ljeta, ali očigledno nije rekao da će taj odlazak koštati 45 mil. eura, koliko Tottenham traži od Real Madrida.

Nakon prvih negativnih reakcija zbog Modrićeva tihog štrajka, javnost se polako okreće na stranu hrvatskog igrača koji nikada ni ton nije povisio od kada nosi dres Tottenhama.

Menadžer Tottenhama Villas-Boas ne djeluje zabrinuto zbog Modrićeve neposlušnosti, što je rijetkost na ovako visokoj profesionalnoj razini. Jedino bi htio da Modrić bude spreman ako se transfer u Madrid ne ostvari.  Više od 20 dana Modrić trenira izdvojeno čime jasno daje do znanja da se neće predomisliti kao Levy.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.