ZVUČNI TRANSFER

Mario Pašalić potpisao za Chelsea i ostao u Hajduku

Četvrtak, 30. siječnja 2014. 10:13 Napisao/la  Ivan Jelić

 Pašalić će proljetni dio sezone odigrati na posudbi u dresu Hajduka

Mario Pašalić potpisao je u četvrtak poslijepodne ugovor s engleskim premijerligašem Chelseajem. Ugovor je potpisan na četiri godine uz opciju da se isti produži još jednu godinu ako obje strane bude zadovoljne.

Prema neslužbenoj informaciji Hajduk će na ime obeštećenja dobiti oko dva milijuna eura, uz to Pašalić će proljetni dio sezone odigrati na posudbi u dresu Hajduka. Igrač bi prve sezone zarađivao oko tristo tisuća eura, svake godine taj bi se iznos povećavao.

Ovo je bio očekivan rasplet nakon što je Pašalić napustio u četvrtak pripreme Hajduka u Antalyji i otputovao u London gdje ga je dočekao predsjednik Hajduka Marin Brbić i njegov zastupnik Ivica Lončar. Inače, predsjednik Marin Brbić u London je doputovao iz Italije, gdje nije uspio dogovoriti uvjete Pašalićeva tranfera u Lazio.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.