Mario Balotelli opet u "party formi", City najavio kaznu

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 08:05 Napisao/la  T. Ć.

Talijanski reprezentativac navodno je u petak "zalomio", iako je njegov Manchester City u subotu igrao protiv Boltona.

Mario Balotelli opet je u formi. Pritom ne mislimo samo na nogomet, iako je talijanski reprezentativac u subotu zabio pogodak za Manchester City protiv Boltona. Ali, ide mu i "partijanje", tako je Balotelli, navodno, u noći s četvrtka na petak "malo zaružio" s prijateljima, bez obzira na subotnji susret Premierlige. Roberto Mancini za sada ne zna "je li informacija istinita", ali ako se ispostavi da jest, slijedi kazna.

- Ah, Mario... Ne, ne znam je li informacijama o njegovom noćnom provodu istinita, ali ako je, očekuje ga maksimalna kazna. Ne radi se tu o meni ili njemu, nego o nepoštovanju momčadi, suigrača, kluba... Profesionalac ne može dva dana uoči utakmice ostajati cijelu noć vani. Ako je ovo točno, razočaran sam, jako., priznao je Roberto Mancini, trener Cityja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.