Manchester United nije na prodaju, klub ima dovoljno novca za Marija Mandžukića

Utorak, 26. studenog 2019. 16:47 Napisao/la  SC
Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

 

Manchester United nije na prodaju, braća Glazers imaju dovoljno novca da bi na zimu doveli nekoliko pojačanje među kojima je Mario Mandžukić.

To je rezime medijskih spekulacija da će Manchester United kupiti saudijski milijarderi iz obiteljskog kruga princa Mohammada bin Salmana, jednog od najvećih proizvođača nafte na svijetu.

Spekulacije su potaknute čestim putovanjima generalnog direktora Richarda Arnolda u Saudijsku Arabiju i smanjivanjem troškova u zadnjem prijelaznom roku.

Međutim, službena putovanja nisu vezana za prodaju kluba nego za poslovne odnose između Velike Britanije i Saudijske Arabije, a izvršni dopredsjednik Manchester Uniteda, Ed Woodward, navodno je već pripremio novac za kupovinu u siječnju.

Manchester United želi dovesti Erlinga Brauta Haalanda, Jadona Sancha, Declana Ricea i Marija Mandžukića.

Inače, vrijednost Manchester United procijenjena je na 2,6 milijarde dolara, braća Glazer odredili su 4 milijarde dolara kao početnu cijenu za pregovore.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.