Manchester City svladao na gostovanju Norwich 6:1 i stigao na dva boda do Uniteda

Subota, 14. travnja 2012. 15:48 Napisao  Marko Babić

City je do utakmice s Norwichem na posljednjih devet gostovanja postigao samo četiri pogotka

Nogometaši Manchester Citya napunili su na gostovanju do vrha mrežu Norwicha u 34. kolu slavivši 6:1 i ujedno tako smanjivši zaostatak za Manchester Unitedom na samo dva boda. Crveni vragovi svoj susret 34. kola igraju u nedjelju od 17 sati protiv Aston Ville.

U redovima gostiju istaknuo se Carlos Tevez s tri pogotka, a pritom je i asistirao Agueru kod drugog pogotka na utakmici.

Manchester je tako uspio nadmašiti sam sebe, u prvom dijelu sezone na domaćem terenu svladali su Norwich 5:1. Ovo je ujedno bio 62. ogled dvaju ekipa i 32. pobjeda Cityja. Inače, ovo je bio drugi poraz Norwicha u posljednjih osam prvenstvenih utakmica na domaćem travnjaku, prije Cityja ovdje je slavio i Manchester United. 

City je pak do ove utakmice na posljednjih devet gostovanja postigao samo četiri pogotka, a ovdje su u 90 minuta zabili pola tuceta.

Rezultati 34. kola: Norwich - Manchester City 1:6 (Surman 52'/Tevez 18', 73', 80', Aguero 27', 75', Johnson 90') Sunderland - Wolverhampton 0:0, Swansea - Blackburn 3:0 (Sigurdsson 37', Dyer 43', Dann 64'-ag), West Bromwich - Quens Park Rangers 1:0 (Dorrans 22').

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.