Gareth Barry opet u WBA, Slaven Bilić doveo rekordera po broju nastupa u Premierligi

Ponedjeljak, 04. studenog 2019. 15:31 Napisao/la  SC
Gareth Barry
Gareth Barry

 

WBA u ponedjeljak igra protiv posljednjega Stokea, pobjedom može preuzeti vodstvo na ljestvici Championshipa nakon 15 kola.

Slaven Bilić ima jasan cilj, WBA iduće sezone želi igrati u Premiershipu.

Klupski čelnici omogućili su Biliću da dovede iskusno pojačanje, Gareth Barry novi je igrač WBA.

Barry (38) je nosio dresove Aston Ville, Manchester Cityja, Evertona i West Bromwicha za koji je igrao od 2017. do 2019. godine.

Prošle sezone morao je operirati koljena, na kraju sezone 2018/19 napustio WBA.

Ozdravio je, fizički je spreman, vratio se u WBA pun motiva.

- Želim se posebno zahvaliti Slavenu Biliću koji mi je od prvog dana ljeta bio velika podrška. Jasno mi je dao do znanja kakva očekivanja ima od mene, rekao mi kako me je spreman čekati dok se sasvim ne oporavim i budem potpuno spreman. Meni je to bilo dovoljno, njegove riječi su mi puno značile, rekao je Barry.

Za englesku reprezentaciju Barry je igrao 53 puta, igrao je na Europskom prvenstvu 2000. i Svjetskom prvenstvu 2010. godine.

Barry je igrač s najviše nastupa u Premiershipu (653), na vječnoj ljestvici slijede Ryan Giggs (632), Frank Lampard (609), David James (572).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.