Dejan Lovren postigao pogodak u debiju na Anfield Roadu, Liverpool ponizio Borussiju Dortmund

Nedjelja, 10. kolovoza 2014. 16:47 Napisao/la  SC

U Lovrenovu debiju iz snova Liverpool je pobijedio s čak 4:0, strijelci su bili  Sturridge (10), Lovren (14), Coutinho (49) i Henderson (61)

Dejan Lovren postigao je prvijenac u dresu Liverpoola u prijateljskoj utakmici protiv Borussije Dortmund. Hrvatski stoper u 14. minuti uspio se otrgnuti čuvaru i udarcem glavom skrenuti loptu u mrežu nakon što je Gerrard ubacio loptu iz kuta. Utakmica je odigrana na Anfield Roadu pred 46.000 gledatelja.

U Lovrenovu debiju iz snova Liverpool je pobijedio s čak 4:0, strijelci su bili  Sturridge (10), Lovren (14), Coutinho (49) i Henderson (61). Kao što rezultat sugerira, Borussia nije izgleda dobro uoči utakmice Superkupa protiv Bayerna u srijedu. U Dortmundu su izgleda više zaokupljeni izglednim transferom stopera Matsa Hummelsa, koji se spominje kao pojačanje Manchester Uniteda ili Arsenala.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.