ŠEIK MANSOUR NE PITA ZA CIJENU

Man. City Ibrahimoviću nudi godišnje 17 milijuna eura!

Četvrtak, 17. svibnja 2012. 14:48 Napisao/la  SC

Ponuda iznosi 30 milijuna eura za zvijezdu Milana, koji bi s 350 tisuća eura tjedno postao najplaćeniji igrač na "otoku"

Nakon osvajanja naslova engleskog prvaka vlasnici Manchester Cityja žele dodatno pojačati ionako jaku momčad. Prema pisanju engleskih medija, vodstvo "građana" uputilo je ponudu tešku 25 milijuna funti (oko 30 milijuna eura) za zvijedu Milana Zlatana Ibrahimovića.

Dok je ostatak Europe "povukao ručnu" kad su u pitanju megatransferi, vlasnik Cityja šeik Mansour bin Zayed al Nahyan, koji je "težak" 16.5 milijardi eura, ne staje. Posljednja u nizu želja je švedski internacionalac kojemu je ponuđena plaća od 300 tisuća funti (oko 350 tisuća eura) na tjedan čime bi posta najbolje plaćeni igrač u Premierligi. Ibra bi tako godišnje u redovima Manchester Cityja zarađivao 17 milijuna eura!

Ibrahimović je navodno nezadovoljan sezonom bez trofeja u redovima "rossonera", te bi se volio okušati na "otoku". Trener Cityja Roberto Mancini švedskog napadača je već vodio 2006. godine kada je bio na klupi Intera.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.