Navijači Chelsea zvižducima poslali jasnu poruku menadžeru Villas-Boasu

Nedjelja, 01. siječnja 2012. 10:03 Napisao/la  I. V.

Roman Abramovič navodno je Villas-Boasu dao punu podršku u bolnom procesu rekonstrukcije momčadi

 

Poslije uvjerljivog poraza (1:3) na Stamford Bridgeu od uvijek neugodne momčadi Aston Ville, ambicije Chelsea u Premiershipu svedene su na teoriju. Nakon 19 kola Chelsea ima doslovno samo teoretske šanse osvojiti naslov prvaka, što nije u skladu s očekivanjima i ulaganjima u jednu od najskupljih engleskih momčadi.

- Možemo zaboraviti naslov i u nastavku prvenstva pokušati izgledati najbolje što možemo, što će biti skromno za ambicije ovog kluba. U ovom klubu borba za titulu prvaka je najmanje što se očekuje, realno je procijenio situaciju menadžer Andre Villas-Boas.

Mladom portugalskom stručnjaku teško su pali zvižduci na Stamford Bridgeu, publika je poslala jasnu poruku. Chelsea ne izgleda dobro već mjesecima, Villas-Boas ima očiglednih problema s kemijom u momčadi.

- Zvižduci su najbolja kritika koju uvažavamo, kazao je Villas-Boas.

Najmlađi menadžer u Premiershipu potpisao je ljetos trogodišnji ugovor, 34-godišnji Villas-Boas ne boji se za svoju budućnost na Stamford Bridgeu. Vlasnik Chelsea Roman Abramovič, koji novogodišnje blagdane provodi na Karibima, navodno je Villas-Boasu dao punu podršku u bolnom procesu rekonstrukcije momčadi. Samo da proces ne postane previše bolan za Boasa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.