McCoist: Nadam se da Jelavić više voli trofeje od novca

Petak, 23. prosinca 2011. 09:59 Napisao  Marko Babić

Jelavić ima priliku u Rangersima osvajati trofeje. Jasno nam je da se ne možemo natjecati s engleskim klubovima kada je platežna moć u pitanju  - ustvrdio je McCoist

Ally McCoist, trener Glasgow Rangersa, nada se da će Nikica Jelavić ostati u redovima škotskog prvoligaša, a kao glavni argument naveo je priliku za osvajanje trofeja. Rangersi su za Jelavića još u kolovozu dobili ponudu Leicestera za sedam milijuna eura, no ona je odbijena. U Rangersima su svjesni da će teško zadržati napadača hrvatske reprezentacije u zimskom prijelaznom roku budući da su ponude, prije svega engleskih premijerligaša sve izdašnije.

- Jelavić ima priliku u Rangersima osvajati trofeje. Jasno nam je da se ne možemo natjecati s engleskim klubovima kada je platežna moć u pitanju, mnogi igrači su umjesto naše znali prihvatiti izdašniju ponudu iz Engleske. Naravno, ako za Jelavića dođe dobra ponuda, morat ćemo u klubu sjesti i razmotriti mogućnost prodaje - ustvrdio je Ally McCoist.


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.