NOVI PROBLEMI NA ANFIELDU

Luisu Suarezu nova kazna zbog neprimjerenog ponašanja

Srijeda, 28. prosinca 2011. 15:04 Napisao  Marko Babić

Napdač Liverpoola kažnjen je s dvadeset tisuća funti i jednom utakmicom zabrane nastupa

 

Luis Suarez, napadač Liverpoola, kažnjen je s jednom utakmicom zabrane nastupa i 20 tisuća funti zbog gesti upućenih protivničkim navijačima za vrijeme utakmice protiv Fulhama koja je odigrana 5. prosinca. U isto vrijeme i Liverpool je kažnjen s 20 tisuća funti zbog nemogućnosti da kontrolira svoje igrače u tom susretu. Naime, u toj utakmici isključen je Jay Spearing, nogometaš Liverpoola, nakon čega su njegovi suigrači žustro prigovarali sucu zbog takve odluke.

Odluka Engleskog nogometnog saveza došla je u nezogdno vrijeme budući da su na Anfieldu ionako svi nabrijani na Savez nakon odluke kojom je Suarez kažnjen s osam utakmica neigranja zbog navodnog rasističkog vrijeđanja Patricea Evre, braniča Manchester Uniteda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.