Thomas Tuchel: Sviđa mi se kako je protekao sastanak s Neymarom, vidio sam osmijeh na licu

Ponedjeljak, 21. svibnja 2018. 10:52 Napisao/la  SC
 Thomas Tuchel
Thomas Tuchel


Thomas Tuchel održao je prvu presicu kao novi trener PSG-a, jasno da je prvo morao govoriti o Neymaru:

-  S Neymarom sam se našao prošle nedjelje. Bio je to vrlo važan sastanak. On je umjetnik, jedan od najboljih igrača na svijetu, a takvi igrači ne trebaju poseban tretman. Ključan je za naše pobjede, a sviđa mi se kako je sastanak protekao. Vidio sam mu osmijeh na licu. On je igrač oko kojega ćemo kreirati strukturu kako bi se mogao izraziti na najbolji mogući način, onako kako voli, kazao je Tuchel.

Što se tiče kadrovskih promjena, njemački stručnjak bio je suzdržan:
 
- Da se prijelazni rok završava sad, ja bih bio vrlo zadovoljan. Imamo fenomenalne igrače i moram prvo njih upoznati. Nisam došao u Pariz s pričom "želim toga i toga", već imamo puno talenta i mladih igrača. Momčad poznajem samo preko TV, moramo se bolje upoznati. Želim pomoći momčadi i želim prilagoditi ulogu svakog igrača kako bih pronašao najbolju kombinaciju, rekao je novi trener PSG-a.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.