Mauricio Pochettino: Nisam mislio da je moguće dovesti Lea Messija!

Utorak, 14. rujna 2021. 13:13 Napisao/la  SC
Pochettino i Messi
Pochettino i Messi

Mauricio Pochettino priznao je da ga je dolazak Lea Messija iznenadio:

- Možda nisam najprikladnija osoba koja može o tome govoriti, nisam mislio da je moguće da će Messi potpisati za PSG, a kad se pojavila prilika, sve se dogodilo tako brzo da ne možete odmah slegnuti utiske. Postoji između nas veza: Argentinci smo, obojica podržavamo Newell Old Boyse, obojica dolazimo iz Rosarija. Dugo sam mu se divio kada sam igrao protiv njega, to što sada trenira s nama zaista je sjajno. Nadam se da ćemo zajedno uspjeti postići ono što klub želi, kaže trener PSG-a.

PSG je favorit u svim natjecanjima uključujući Ligu prvaka:

- Liga prvaka je stvarno nepredvidljivo natjecanje, ali je svakako jedno od najatraktivnijih natjecanja na svijetu. Međutim, morate imati sreće da ga osvojite. Sve momčadi koje sudjeluju u Ligi prvaka diljem Europe uložile su velika sredstva kako bi je mogli osvojiti, rekao je Pochettino.

Prole sezone PSG je ispao u polufinalu od Manchester Cityja, prije dvije sezone izgubio je u finalu od Bayerna.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.