Strah od nespjeha: Guardiola ozbiljno razmišlja pauzirati iduće sezone

Petak, 27. travnja 2012. 17:53 Napisao/la  I. Vranić

Ovo nije najbolji trenutak za donošenje odluke o nastavku karijere, koju bi pogrešan odabir budućeg kluba mogao kompromitirati.

Unatoč raznim spekulacijama o njegovu budućem klubu, Pep Guardiola namjerava iduće sezone pauzirati, takvu mogućnost izrekao je u uskom krugu prijatelja.

Ima logike: ovo nije najbolji trenutak za donošenje odluke o nastavku karijere, koju bi pogrešan odabir budućeg kluba mogao kompromitirati. Guardiola ima ponuda, ali ni jedna u sportskom smislu nije  izazov za najboljeg trenera na svijetu u prošloj sezoni.

I Guardioli je jasno da će teško ponoviti razdoblje koje je proveo u Barceloni. Nakon fantastičnih rezultata koje je ostvario kao trener Barcelone, Guardiola će morati prevladati strah od neuspjeha. Iznuđeni način na koji je otišao iz Barcelone sugerira da je Guardiola počeo gubiti vjeru u sebe.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.