Dobra vijest za Slavena Bilića, David Villa ipak neće nastupiti na EURO-u

Utorak, 22. svibnja 2012. 22:23 Napisao/la  SC

- Pokušao sam, ali ne mogu biti sto posto spreman za EURO. Nazvao sam izbornika i rekao sam mu, to je bilo najpoštenije, objavio je Villa na Twitteru

David Villa, napadač Barcelone, neće biti spreman za nastup na EURO-u gdje će reprezentacija Španjolske igrati u skupini sa Hrvatskom, Irskom i Italijom. To je dobra vijest za izabranike Slavena Bilića, Villa je do ozljede bio u odličnoj formi i jedan od glavnih španjolskih aduta.

Napadač Barcelone ozlijedio se u prosincu prošle godine kada je slomio nogu na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu. Villa je operiran i očekivalo se da će izbivati pet mjeseci, a španjolski izbornik Del Bosque bio je spreman čekati Villu do posljednjeg trenutka.

- Pokušao sam, ali ne mogu biti sto posto spreman za EURO. Nazvao sam izbornika i rekao sam mu, to je bilo najpoštenije. Hvala svima na potpori, nastavit ću raditi na tome da što prije zaigram za Barcelonu i reprezentaciju, napisao je Villa na Twitteru.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.