Real Madrid u nedjelju može prestići Barcelonu prvi put nakon 13. svibnja 2013. godine

Nedjelja, 02. veljače 2014. 11:35 Napisao/la  SC

Barcelona i Real Madrid toliko su zaokupljeni međusobnim rivalitetom kao Atletico u nedjelju ne može preuzeti vodstvo na ljestvici

Mobitelima igrača Real Madrida u subotu navečer kolala je ista sms-poruka: Barcelona je izgubila! Prvi poraz Barcelone na Camp Nou i drugi u prvenstvu omogućili su rijetku priliku. Prvi put nakon 13. svibnja 2013. godine Real Madrid mogao bi na kraju dana osvanuti na ljestvici iznad Barcelone!

Real Madrid igra u Bilbau, što je uvijek neugodno gostovanje. Pobjeda protiv Athletica značila bi dva boda prednosti ispred Barcelone, što bi bio veliki psihološki podsrtek nakon slabijeg početka sezone. Barcelona očigledno pada u formi, nakon duže ozljede Leo Messi još uvijek nije u vrhunskoj formi, Neymar se teže ozlijedio, nogometna javnost sve češće preispituje poteze trenera Martina:

Prvenstvo sada počinje od početka, kazao je Martino nakon poraza od Valencije.

Na početku prvenstva pozicije su ipak bile drugačije: Barcelona je tada djelovala vrlo kompaktno, Real Madrid se tražio… Nakon 22. kola Carlo Ancelotti je pronašao kemiju u madridskoj momčadi, Martino je izgubio početni zanos.

Diego Simeone u miru se priprema za utakmicu protiv Sociedada, trenera Atletica ne zanimaju medijske spekulacije. Barcelona i Real Madrid toliko su zaokupljeni međusobnim rivalitetom kao Atletico u nedjelju ne može preuzeti vodstvo na ljestvici.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.