Barcelona utrpala sedam komada Rayo Vallecanu, Real nakon slavlja nad Sevillom korak do naslova

Nedjelja, 29. travnja 2012. 13:11 Napisao/la  SC

Utakmice 36. kola Primere: Real Madrid - Sevilla 3:0,  Rayo Vallecano - Barcelona 0:7. Madrižani su stigli na korak do naslova, Barca torpedirala Rayo Vallecano 

 

Nogometaši Real Madrida učinili su još jedan korak bliže titule prvaka Španjolske. U utakmici 36. kola, koja je počela točno u podne, na dupke punom stadionu Santiago Bernabeu nogometaši Josea Mourinha pobijedili su Sevillu rezultatom 3:0. U igri Real Madrida nisu se osjetile posljedice iscrpljujuće utakmice i neuspjeha protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka. Mourinho je majstor svoga posla, momčad je funkcionirala taman onako kako treba da se ostvari sigurna pobjeda.
 
Vodeći pogodak postigao je Ronaldo u 19. minuti prvog poluvremena tijekom kojega su gosti iskazivali ozbiljne namjere zagorčati život domaćinu. Sevilla se nametnula kao ravnopravan takmac sve do drugog pogotka, koji je u 49. postigao Benzema. Tog trenutka utakmica je bila rezultatski riješena, opustili su se igrači obje momčadi.

A kada su igrači Real Madrida opušteni, malo momčadi na svijetu može ravnopravno igrati protiv njih. Karim Benzema postigao je još jedna pogodak u 52. minuti, na Ozilov ubačaj zakucao je loptu glavom i zaključio još jednu lijepu nogometnu priču na madridskom stadionu, koji se orio od pjesme u vrijeme nedjeljnog ručka.

Ivan Rakitić igrao je za Sevillu prosječno, kao i većina njegovih suigrača koji objektivno gledano nisu imali šanse za nešto više od časnog poraza.

Barcelona je odgovorila torpediranjem Rayo Vallecana u gostima. Katalonci su se za ispadanje u Ligi prvaka "ispuhali", zabivši nesretnom domaćinu sedam komada. Dvaput su strijelci bili Messi i Pedro.

Utakmice 36. kola Primere: Real Madrid - Sevilla 3:0 (Ronaldo 19', Benzema 49', 52'),  Real Zaragoza - Athletic Bilbao 2:0 (Garcia 28', Apono 51'),  Rayo Vallecano - Barcelona 0:7 (Messi 6, 90', Rober 26-ag, Keita 39, Pedro 47, 87', Alcantara 87), Malaga - Valencia 1:0 (Camacho 26), Betis - Atletico Madrid 2:2 (Pozuelo 86, Pereira 88/Koke 63, Amaya 90)


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.