Primera: Atletico doživio poraz, Real Madrid i Barcelona ponovo u igri za prvaka

Nedjelja, 04. svibnja 2014. 18:55 Napisao/la  SC

Utakmica 36. kola: Levante – Atletico 2:0. U zadnjem kolu na Camp Nou igraju Barcelona i Atletico, prema svemu sudeći ta će utakmici odlučiti prvaka

Nogometaši Levantea pobijedili (2:0) su Atletico i zakomplicirali rasplet na vrhu Primere. Momčad Diega Simeonea priželjkivala je da će na gradskom stadionu u Valenciji pripremiti proslavu titule prvaka u idućem kolu protiv Malage. Međutim, Atletico je doživio poraz, podlegao pritisku Real Madrida i Barcelone, te propustio veliku priliku.

Real Madrid odigrao je dvije utakmice manje od Atletica, što znači da se bodovno može izjednačiti s gradskim rivalom. U zadnjem kolu na Camp Nou igraju Barcelona i Atletico, prema svemu sudeći ta će utakmici odlučiti prvaka. Jasno da je Barcelona također u igri za prvaka nakon poraza Atletica.

Levante je u vodstvo došao nespretnom reakcijom Felipea Luisa, koji je u 7. minuti loptu skrenuo u vlastitu mrežu. Atletico nije igrao dobro u prvom dijelu, da bi u drugom dijelu potpuno preuzeo inicijativu.

Izvanredni vratar Navas i obrana Levantea odolijevali su svim pokušajima do 69. minute, kada je Barral postigao pogodak u klasičnoj kontri. Atletico više nije imao snage za povratak.

LEVANTE: Navas, Vyntra, Navarro, Juanfran, Pedro Lopez, Simao, Victor, Diop (58 Ivanschitz), Lell, Ruben (66 Pinto), Barral (79 Angel)

ATLETICO: Courtois, Alderweireld, Miranda, Godin, Filipe Luis, Raul Garcia (46 Turan), Gabi, Tiago, Koke (61 Diego), Diego Costa, Villa (46 Adrian)

Utakmice 36. kola: Levante – Atletico 2:0 (Felipe Luis 7-ag, Barral 69), Almeria – Betis 3:2 (Diaz 52, Vidal 67, Azezz 90+4/Rodriquez 59, Salva Sevilla 60)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.