Liverpool na ljeto prodaje Dirka Kuyta za simboličan iznos od milijun funti

Subota, 07. travnja 2012. 11:59 Napisao/la  SC

Za 31-godišnjeg Nizozemca interes pokazuje velik broj klubova (Fiorentina, Roma, Galatasaray, Feyenoord…) srednje platežne moći za kojih je milijun funti simboličan iznos

Dirk Kuyt, Maxi Rodriguez i Fabio Aurelio nalaze se na transfer-listi Livepoola, sva trojica mogu na ljeto potražiti nove klubove.

Kuytova pojava na listi za odstrijel ipak je iznenađenje, nizozemski reprezentativac  strandardni je igrač od kada je 2006. godine došao u Liverpool. Mijenjali su se treneri i načini igre, Kuyt je bio u svim kombinacijama.

Još je zanimljivije da Liverpool Kuyta zapravo pušta badava budući da traži  1 mil. funti (1,4 mil eura). Za 31-godišnjeg Nizozemca interes pokazuje velik broj klubova (Fiorentina, Roma, Galatasaray, Feyenoord…) srednje platežne moći za kojih je milijun funti simboličan iznos.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.