Kanibal progovorio: Luis Suarez priznao da mu je trebala pomoć psihologa

Utorak, 19. kolovoza 2014. 17:45 Napisao/la  SC

Suarezovu karijeru ni jedna kazna ne može zaustaviti, samo usporiti

Luis Suarez progovorio je nakon službenog predstavljanja na Camp Nou, odigrao je prvih petnaestak minuta u dresu Barcelone protiv meksičkog Leona. Suarez za Barcelonu može samo trenirati i igrati prijateljske utakmice. Tek za dva mjeseca smije igrati službene utakmice.

Bio sam u velikoj depresiji i stvarno sam se zabrinuo za svoju budućnost. U jednom trenutku mi se ništa nije radilo... Međutim, sada gledam samo prema naprijed. Psihologinja mi je rekla da se moram ispričati svima koje sam povrijedio, opisao je Suarez razdoblje nakon što mu je FIFA izrekla kaznu zbog trećeg ugriza u karijeri.

Suarezovu karijeru ni jedna kazna ne može zaustaviti, samo usporiti:

- Pun sam emocija, oduvijek sam maštao da bi jednog dana mogao zaigrati za Barcelonu. U jednom trenutku sam mislio da nisam ni blizu Barce, ali kada mi se ukazala mogućnost da dođem na Nou Camp, ni trenutka nisam okolišao. Imao sam i drugih ponuda, ali Barca se ne odbija. Sada imam dva mjeseca da se spremim i nadam se da ću igrati protiv Real Madrida, rekao je Suarez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.