PRIJATELJSKE UTAKMICE

Ivica Olić i Josip Radošević strijelci

Subota, 02. kolovoza 2014. 20:02 Napisao/la  SC

Cardiff City - Wolfsburg 3:3, Napoli - PAOK Thessaloniki 2:0

Nogometaši Wolfsburga remizirali su protiv  Cardiff Cityja (3:3) u prijateljskoj utakmici. Ivica Olić upisao se u listu strijelaca u 84. minuti, šest minuta prije kraja hrvatski reprezentativac zabio je za konačnih 3:3.

Vukovi u odlično krenuli u utakmicu i golovima Schaefera u 4. i De Bruynena u 24. minuti njemački nogometaši vodili su 2:0.

Cardiff je sjano uzvrati, Whittingham i Maynard u 42. odnosno 45. minuti vratili su utakmicu u egal, a Kim je upotpunio prekoret u 57. minuti. Ipak, Olić je u završnici spasio Wolfsburg od poraza.

Golove s utakmice Cardiff - Wolfsburg pogledajte ovdje: https://www.vfl-wolfsburg.de/woelfetv/profis/saisonvorbereitung/testspiel-gegen-cardiff-city.html

Napoli je pobijedio PAOK Thessaloniki 2:0, drugi gol zabio je Josip Radošević u 90. minuti.

Od ostalih zanimljivijih rezultata Valencia i Monaco odigrali su 2:2, a Arsenal je bio bolji od Benfice 5:1 na Emirates kupu. Malaga je u prijateljskom ogledu pobijedila Newcastle 3:1,a Tottenham je nadigrao Celtic 6:1.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.