UZDIGNUTA DESNICA

Državno odvjetništvo istražuje Mandžukića

Srijeda, 21. studenog 2012. 16:51 Napisao/la  SC

Mandžukić je nakon postignutog pogotka Nurnbergu salutirao u znak podrške generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču

Mario Mandžukić našao se u neočekivano neugodnoj poziciji, Bild prenosi da je Državno odvjetništvo u Nurnbergu pokrenulo istragu nakon što je napadač Bayerna proslavio pogodak uzdignutom desnom rukom! Istraga će pokazati je li Manžukićev pozdrav bio nacistički što može biti kažnjeno s čak tri godine zatvora.

Pozdrav generalima

Glasnogovornica Državnog odvjetnika u Nurnbergu Antje Gabriels Gorsolke potvrdila je da Madžukićev pozdrav procesuiran:

 - Trenutačno istražujemo ako je potrebno provesti službenu istragu u tom slučaju. Proslijedit ćemo slučaj Odjelu za političke prekršaje koji će utvrditi radi li se o pozdravu navijačima ili o nečemu drugome, kaže Gorsolke.

Inače, Mandžukić je nakon postignutog pogotka Nurnbergu salutirao u znak podrške generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Klasični vojnički pozdrav nikome nije zasmetao, ali uzdignuta desna ruka…

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.