Magath izjavio da neće produžiti ugovor Mandžukiću, koji na ljeto može otići

Petak, 11. svibnja 2012. 21:53 Napisao/la  SC

Kada se očekivalo da će napad Wolfsburga iduće sezone predvoditi hrvatski tandem Mandžukić - Olić, Magath je svih iznenadio odlukom da Mandžukić može otići

Njemački Kicker objavio je neočekivanu vijest, trener Wolfsburga Felix Magath rekao je da ne želi produžiti ugovor Mariju Mandžukiću. Štoviše, Mandžukić može na ljeto otići ako se pronađe kupac koji bi platio razumnu odštetu.

Mandžukiću ugovor traje do 2014. godine, ove je sezone bio ponajbolji igrač Wolfsburga. Igrao je standardno, u 32 utakmice postigao je 12 golova i prvi je klupski strijelac. Kada se očekivalo da će napad Wolfsburga iduće sezone predvoditi hrvatski tandem Mandžukić - Olić, Magath je svih iznenadio odlukom da Mandžukić može otići.

Da nije riječ o njemačkom poslovnom mentalitetu moglo bi se pomisliti da Magath namjerno spekulira s obzirom da Mandžukiću ugovor traje još jednu sezonu. Nažalost, Magath je tip čovjeka koji rezolutno i izravno rješava probleme.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.