Menadžer Ivice Olića demantirao dogovor s Wolfsburgom

Četvrtak, 15. ožujka 2012. 17:02 Napisao/la  SC

Prema pisanju internetskog portala goal. com Ivica Olić karijeru će nastaviti u redovima Wolfsburga, Olićev menadžer demantirao je ovu vijest za Sport 1

Prema pisanju internetskog poratala goal.com Ivica Olić karijeru će nastaviti u redovima Wolfsburga s kojim je dogovorio  dvogodišnju suradnju. Goal.com navodi da ugovor još nije potpisan, ali isto tako navodi da je u pitanju samo formalnost. Olić bi se tako trebao pridružiti Mariju Mandžukiću, tako da bi "vukovi" mogli imati hrvatski dvojac u napadu. Gordan Stipić, Olićev menadžer, demantirao je za Sport 1 da su pregovori u tijeku odnosno da je transfer dogovoren. 

Hrvatski reprezentativac ove sezone nije dobio previše prostora u redovima njemačkog velikana Bayerna, te je nastupio u 21. utakmici sakupivši 466 minuta uz dva pogotka. O njegovom odlasku iz Bayerna pričalo se veću dulje vrijeme, a kao posljednja opcija spominjao se i odlazak u MLS ligu, točnije Seattle Sounders.

Ipak, Felix Magath, trener Wolfsburga, bio je u potrazi za iskusnim napadačem i Olić bi bio odličan izbor. Hrvatskom reprezentativcu bit će to četvrti klub u Njemačkoj za koji će zaigrati nakon Herthe, HSV-a i Bayerna.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.