NJEMAČKO PRVENSTVO

Bayern pobijedio, Mandžukić zabio i asistirao

Nedjelja, 02. veljače 2014. 19:15 Napisao/la  SC

Utakmica 19. kola: Bayern - Eintracht 5:0.  Bayern je u 19. kolu stigao do  17. pobjede


Bundesliga, 19. kolo

BAYERN - EINTRACHT 5:0

Allianz-Arena. Gledatelja: 71.000. Sudac: Meyer.

Strijelci: 1:0 Gotze (12'), 2:0 Ribery (44'), 3:0 Robben (67'), 4:0 Dante (69'), 5:0 Mandžukić (89'').

BAYERN: Neuer, Lahm, Rafinha, Boateng, Alba, Dante (od 75' Contento), Ribery, Alcântara, Shaqiri (od 65' Robben), Gotze (od 74' Pizarro), Mandžukić.

EINTRACHT: Trapp, Russ, Madlung, Djakpa, Jung, Barnetta (od 62' Aigner), Rosenthal, Meier, Schwegler (od 65' Weis), Flum, Joselu.

Nogometaši Bayerna pobijedili su Eintracht 5:0 u utakmici 19. kola njemačkog prvenstva. Bayern je tako upisao 17 pobjedu, te još ne zna za poraz u prvenstvu. Od prve minute zaigrao je i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je asistirao za prvi gol i postigao peti gol, te je ujedno na travnjaku proveo svih 90 minuta.

Dante je u 12. minuti odigrao jednu dugu loptu za Mandžukića, koji ju je spustio glavom za Gotzea, a nogometaš Bayerna precizno je pogodio za 1:0. Hrvatski reprezentativac sudjelovao je i u akciji kod drugog gola. Naime, nakon jednog ubačaja Mandžukić je pucao glavom, te je pogodio gostujućeg braniča, a odbijenu loptu u mrežu je pospremio Ribery - 2:0. Dvije minute nakon ulaska u igru Robben (67') zabio je treći gol, a dvije minute kasnije četvrti gol postigao je Dante. Točku na "i" postavio je Mandžukić. Hrvatski reprezentativac odlično se riješio pratnje i lijevom nogom pogodio za 5:0.

U drugoj nedjeljnoj utakmici Nurnberg je na gostovanju svladao Herthu 3:1.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.