Bayern i Borussia (D) nastavili mrtvu utrku, Petrić strijelac za HSV

Subota, 28. siječnja 2012. 19:33 Napisao  Marko Babić

Mladen Petrić zabio je drugi pogodak za HSV na gostovanju kod Herthe (2:1), a Ivica Olić igrao je od 75. minute u pobjedi Bayerna protiv Wolfsburga, dok je Mario Mandžukić odigrao cijeli susret za "vukove"

Bila je to uspješna nedjelja za Mladena Petrića i njegov HSV koji je slavio na gostovanju kod Herthe u utakmici 19. kola. Gosti su poveli preko Jansena u 24. minuti, a Petrić je povisio na 0:2 u 45. minuti. Petrića je u 85. Minuti zamijenio Kacar, dok je Andre Mijatović ušao u igru za Herthu u 21. minuti kada je zamijenio Jankera.

Bayern je na domaćem terenu protiv Wolfsburga poveo pogotkom Gomeza u 60. minuti, a konačnih 2:0 postavio je Arjen Robben u 90. Minuti. Olić je u 75. minuti zamijenio upravo Gomeza. Danijel Pranjić utakmicu je odgledao s klupe, dok je Mario Mandžukić odigrao cijeli susret za Wolfsburg. Uspješna je bila i Borussija Dortmund koja je zadržala korak s Bayernom na čelu ljestvice,

Rezultati 19. kola: Augsburg – Kaiserslautern 2:2, Bayern – Wolfsburg 2:0, Borussia (D) – Hoffenheim 3:1, Hertha – HSV 1:2, Werder – Bayer (L) 1:1.

Poredak: Bayern 40, Borussia 40, Schalke 37, Borussia (M) 36, Werder 31 bod…

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.