Trener Marseillea priznao da odlučujući pogodak njegove momčadi nije bio regularan

Petak, 04. svibnja 2018. 09:18 Napisao/la  SC
Dimitri Payet (Marseille)
Dimitri Payet (Marseille)

Marseille je ostvario plasman u finale Europske lige nakon što je u 116. minuti (Roland) utakmice protiv RB Salzburga postigao pogodak za 2:1. Prvi susret završen je 2:0.

- Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, a onda su nam u drugom zabili ni iz čega. Drugi je pogodak za mene neregularan, a još je i nesretni Sarr dirao loptu i skrenuo je u gol. Nije bio korner za nas kod pogotka za 2:1? Treba reći da nam prije toga nije sviran penal! Definitivno nam treba VAR, rekao je Rudy Garcia, trener Marseillea.

Marseille u finalu igra protiv Atletica, finale se igra u Lyonu 16. svibnja.

- Bit ćemo autsajderi, ali igrat ćemo na domaćem terenu, u Francuskoj. Zaslužili smo ovaj finale, ali nismo još završili posao. Atletico ima veće šanse osvojiti Europsku ligu, ali mi ćemo braniti svoje. U jednoj se utakmici može svašta dogoditi, rekao je Garcia.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.