RIJEKA - AUSTRIA Thorsten Fink: U dvije godine u Europi izgubili smo jednu utakmicu

Četvrtak, 02. studenog 2017. 00:08 Napisao/la  SC
Thorsten Fink
Thorsten Fink


Torsten Fink utakmicu na Rujevici čeka u otprilike sličnom raspoloženju kao Matjaž Kek, trener Austrije ne može biti zadovoljan početkom sezone u austrijskoj Bundesligi, a europske planove poremetio je poraz od Rijeke u Beču:

- Igranje u ovom natjecanju dovoljan je razlog za zadovoljstvo. Kod kuće se nismo proslavili, ali mi smo u posljednje dvije godine u Europi izgubili smo jednu utakmicu. U četvrtak vidimo svoju šansu da popravimo situaciju u kojoj se nalazimo. Hoćemo li zaigrati otvorenije ili ne vidjet ćemo. Naravno da ćemo pokušati doći do pobjede. Rijeka je jaka momčad, ali još uvijek je sve otvoreno. Rijeka je pokretljiva i fleksibilna momčad. Imaju puno kvalitetnih pojedinaca, zanimljiv raspored na terenu s puno mijenjanja mjesta. Imamo i mi svoje adute, znamo iznenaditi. U nogometu uvijek postoji pritisak. Smatram da smo do sada puno toga napravili, na kraju krajeva, ušli smo u skupine. Ovo je mlada momčad s puno novih igrača, a imali smo i puno problema s ozljedama. Ulazak u skupine zato smatram velikim uspjehom. No nećemo se s tim zadovoljiti, rekao je Fink.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.