Nenad Bjelica: Nadamo se da će Maksimir biti pun, ovi momci to su zaslužili

Četvrtak, 25. listopada 2018. 22:07 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Nenada Bjelicu samo bod dijeli od međunarodnog uspjeha koji nije ostvario ni jedan trener Dinama u HNL-u, Dinamo je pobjedom u Trnavi stigao nadomak europskog proljeća:

- Nakon primljenog gola postali smo nervozni, prihvatili smo njihovu igru s dugim loptama, ali smo se na poluvremenu dogovorili da iskoristimo naše jake strane. primirili smo igru, spustili loptu na zemlju i kombinatorikom stvarali viškove nakon kojih smo dolazili do izglednih prilika. Atmosfera je bila katastrofalna i zaista se nadam kako više nikada nećemo igrati u ovakvim uvjetima. Moram biti zadovoljan s tri boda i igrom ekipe. Zabili smo dva gola, imali par odličnih situacija i zadovoljan sam slikom igre i igrača. Zadovoljan sam time u sve tri utakmice do sada. Ovisimo samo o sebi i gledamo samo sebe. Imamo sad sve preduvjete da na Maksimiru osiguramo proljeće u Europi i to pred našim navijačima, kazao je Bjelica.

Anderlecht i Fenerbahče su remizirali (2:2)

- Bez obzira na to što nam i neodlučeni rezultat odgovara, mi ćemo sigurno ići po pobjedu protiv Trnave i nadamo se kako će Maksimir biti pun jer su ovi momci to zaslužili, zaključio je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.