Mateo Pavlović, stoper Ferencvarosa: Vjerujem da se Riječani mogu boriti s Dinamom za naslov prvaka

Četvrtak, 24. srpnja 2014. 11:51 Napisao/la  SC

Uzvratna utakmica 2. pretkola Europske lige (20.30): Ferencvaros - Rijeka. Po onome što je pokazala na prvoj utakmici Rijeka je svakako favorit, ali ovo je nova utakmica, kaže Pavlović

Mateo  Pavloviću u razgovoru s Večernji list prenio je atmosferu iz svlačionice Ferencvarosa uoči večerašnje uzvratne utakmice 2. pretkola Europske lige protiv Rijeke.

– Imamo pravo na optimizam iako su nas mnogi već otpisali. Ali ono što ste vidjeli na Kantridi nije bilo naše pravo lice, u Budimpešti ćemo sigurno igrati ofenzivnije. Sve je moguće, rezultat 0:1 nije nemoguć za stizanje. Šteta je što u Rijeci nismo izdržali do kraja nedirnute mreže, primili smo taj gol iz 11-erca u samoj završnici dvoboja, no i da smo odigrali 0:0, također bismo morali zabiti gol za prolazak. Rijeka je odlična momčad, ima nekoliko izvrsnih pojedinaca. Vjerujem da se Riječani mogu boriti s Dinamom za naslov hrvatskog prvaka. Nikad Rijeka nije bila tako jaka kao sad. Po onome što je pokazala na prvoj utakmici Rijeka je svakako favorit. Međutim, ovo je nova utakmica, učinit ćemo sve za prolazak. A to sigurno nije nemoguća misija, kaže Pavlović.

Ferencvaros ima problema u komunikaciji s navijačima:

– Čuo sam da će naši navijači bojkotirati ovu utakmicu i da neće doći na stadion Ferenc Puskas. Uskoro se, naime, selimo na novi stadion, 10. kolovoza nam dolazi Chelsea na otvaranje tog stadiona kapaciteta 24.000 mjesta. A najavljeno je da će na tom novom stadionu biti znatno strože kontrole pri ulasku, da se neće moći ući bez iskaznica, bit će uveden videonadzor, itd... A to se našim najžešćim navijačima baš i ne sviđa. Nadam se da će doći na stadion, trebat će nam njihova potpora, kaže Pavlović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.