×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Liga UEFA: Schalke na Bilbao, Atletico Madrid na Hannover

Petak, 16. ožujka 2012. 14:15 Napisao/la 

Izvučeni su parovi četvrtfinala Lige UEFA. Najzanimljivji je susret Schalke 04 - Athletic Bilbao

Nakon što su se "kuglice" vrtjele u bubnju Lige prvaka, na red je došla i "mlađa sestra", UEFA liga. Finale ovog natjecanja igra se u Bukureštu 12. svibnja, a najzanimljiviji par četvrtfinala je svakako onaj između Schalkea 04 i Athletic Bilbaa. Nakon što su Baski u velikom stilu eliminirali Manchester United, biti će zanimljivo vidjeti kako će se nositi s njemačkim strojem. Sporting, koji je izbacio Manchester City, u četvrtfinalu će se sastati sa ukrajinskim Metalistom. AZ Alkmaar ide na Valenciju, a Atletico Madrid na Hannover 06.

 

LIGA UEFA, RASPORED ČETVRTFINALA (29. ožujka i 5. travnja): AZ Alkmaar - Valencia, Schalke 04 - Atheltic Bilbao, Sporting Lisabon - Metalist, Atletico Madrid - Hannover 96.

POLUFINALE (19. travnja i 26. travnja): Atletico/Hannover - AZ/Valencia, Sporting/Metalist - Schalke/Athletic Bilbao

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.