NOVI NAPAD NA NYON Jose Mourinho opet riskira kaznu komentarom suđenja, trener Rome tvrdi da su suci odredili pobjednika finala Europske lige prošle sezone

Četvrtak, 21. rujna 2023. 11:28 Napisao/la  SC

Govorit ću do zadnjeg dana svoje karijere, a možda i nakon toga, da nismo izgubili finale u Budimpešti, kaže Mourinho

Jose Mourinho opet riskira kaznu komentarom suđenja, trener Rome tvrdi da su suci odredili pobjednika finala Europske lige prošle sezone

Jose Mourinho ponovo riskira kaznu zbog komentiranja suđenja, trener Rome uoči početka nove sezone u Europskoj ligi nije mogao odoliti još jednom ponoviti svoju tezu da su ishod zadnjega finala odredili suci:

- Govorit ću do zadnjeg dana svoje karijere, a možda i nakon toga, da nismo izgubili finale u Budimpešti. Svaki put kad mi pričaju o tom finalu, ljudima ću reći da ga nismo izgubili, rekao je Mourinho.

Roma je u finalu izgubila od Seville u sudačkoj nadoknadi, Mourinho je nakon utakmice vrijeđao suca Anthonyja Taylora na parkingu stadiona u Budimpešti.

Kažnjen je s četiri utakmice suspenzije nakon što je objavljena snimka na kojoj se jasno čuje kako na engleskom jeziku govori Tayloru da je "jebena sramota", a sudačke odluke nazvao je "usranima".

Mourinho se nakon kazne formalno zahvalio na članstvu u UEFA-inom Nogometnog odboru kojim predsjedava Zvonimir Boban.

- Dragi gospodine Boban, u znak zahvale na pozivu koji ste mi uputili da postanem član Nogometnog odbora UEFA-e, moram vas sa žaljenjem obavijestiti da ću odustati od rada. Uvjeti u koje sam tako snažno vjerovao, kada sam se pridružio odboru, više ne postoje i osjećao sam obvezu donijeti ovu odluku, napisao je u između ostalog u ostavci Mourinho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.