Delegacija Intera stiže predvođena predsjednikom Morattijem, ali bez Maicona i Longa

Utorak, 31. srpnja 2012. 16:32 Napisao/la  I. J.

Na popisu igrača nema Maicona i Longa, ali je zato najavljen Marko Livaja, nekadašnji kadet "bijelih", koji se probio do prve momčadi slavnog talijanskog kluba

Delegacija milanskog Intera u splitsku bi zračnu luku trebala sletjeti u srijedu oko 13 sati. "Neraazzurre" će predvoditi predsjednik i vlasnik Massimo Moratti koji stiže sa suprugom i djecom.

Trener Andrea Stramaccioni objavio je popis igrača za prvu utakmicu protiv Hajduka na Poljudu u četvrtak u 20,45 sati. Na popisu nema Maicona i Longa, ali je zato najavljen Marko Livaja, nekadašnji kadet "bijelih", koji se probio do prve momčadi slavnog talijanskog kluba.

Inter će trenirati u 18 sati na glavnom travnjaku poljudskog stadiona. Za 17 sati zakazana je konferencija za novinare trenera Hajduka Miše Krstičevića, a pola sata kasnije pred novinare će izaći trener gostiju Stramaccioni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.