Hajduk zamjenio domaćinstvo trećeg pretkola Europske lige s Interom

Ponedjeljak, 23. srpnja 2012. 17:45 Napisao/la  I. J.

Iz straha da rezultat prve utakmice ne bi bio previše nepovoljan za Hajduk, na Poljudu su odlučili da prvi susret igraju pred svojim navijačima

Iako vijest nije službena jer Hajduk treba najprije u četvrtak u Rigi potvrditi da je bolji od Skonta u dvije utakmice 2. pretkola kvalifikacija za Europsku, izvori bliski klubu potvrdili su kako će "bijeli" prvu utakmicu protiv Intera iz Milana u okviru 3. pretkola odigrati 2. kolovoza na Poljudu, dok će uzvrat biti 9. kolovoza na San Siru.

Ždrijeb je inače odlučio da Splićani najprije gostuju u Milanu, a uzvrat odigraju kod kuće. Iz straha da rezultat prve utakmice ne bi bio previše nepovoljan za Hajduk, na Poljudu su odlučili da prvi susret igraju pred punim stadionom na Poljudu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.