Hajduk u trećem pretkolu Europske lige protiv Intera, Slaven Belupo protiv Athletic Bilbaa!

Petak, 20. srpnja 2012. 14:00 Napisao/la  SC

Splićani su u najavama priželjkivali talijanskog diva i želje su im se ispunile. Prvi dvoboj igrat će se 2. kolovoza, a uzvrat na Poljudu 9. kolovoza

U slučaju da obrane 2:0 s Poljuda protiv Skonta, nogometaši Hajduka će u trećem pretkolu Europske lige igrati protiv talijanskog diva Intera, dok će Slaven Belupo prolazak u sljedeću fazu natjecanja tražiti preko Athletic Bilbaa! Hrvatski su predstavnici dobili najteže ali i najatraktivije moguće protivnike.

Splićani su u najavama priželjkivali talijanskog diva i želje su im se ispunile.  Prvi dvoboj igrat će se 2. kolovoza, a uzvrat na Poljudu 9. kolovoza.  Slaven također gostuje u prvome ogledu koji se igra u Baskiji 2. kolovoza, dok je uzvrat u Koprivnici tjedan dana kasnije.

Osiječani će, ukoliko prođu Kalmar, igrati protiv boljeg iz susreta između švicarskog Young Boys i moldavskog Zimbrua. Budući da su u prvome dvoboju kod kuće izgubili 1:3 teško da će dobiti priliku u trećem pretkolu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.