EUROPSKA LIGA

Split obranio prednost na Cipru i prošao u treće pretkolo

Četvrtak, 24. srpnja 2014. 17:28 Napisao/la  SC

Uzvratni susret 2. pretkola: Hapoel Beer-Sheva - Split 0:0

Europska liga - uzvratni susret 2. pretkola

HAPOEL BEER-SHEVA - SPLIT 0:0

Stadion GSZ, Larnaca. Gledatelja 1.000

Sudac: Joao Capela (Portugal)

Žuti kartoni: Barda, Melicsohn, Buzaglo (Hapoel) Ibriks, Glumac, Vuković (Split)

HAPOEL: Ejide - Davidazde, William, Pajović, Bitton (86 Malul) - Melicsohn, Arael (67 Gabay), Gordana, Buzaglo (83 Nassar) - Arbeitman, Barda

SPLIT: Vuković - Glavina, Glumac, Galović, Ibriks - Erceg, Vojnović (50 Kvesić), Vidović, Bagarić - Bilić, Roce (79 Rog)

Nogometaši Splita obranili su prednost iz prve utakmice na Parku Mladeži i ostvarili prolazak u treće pretkolo. Nakon pobjede od 2:1 i SPlitu, momci Ivana Matića na neutralnom terenu odigrali su 0:0 s izraelskim Hapoelom. Igralo se na stadionu ciparskog prvoligaša AKI u Larnaci pred nešto više od tisuću gledatelja. Split može reći da je imao i malo sportske sreće, a da na vratima nije bilo izuzetno raspoloženog Vukovića Izraelci bi bili puno bliže pobjedi.

Splićani nisu imali odveć napadačku igru, sve što su pokazali bila je čvrsta obrana odnosno discipliniran vezni red. Po izuzetno vrućem i sparnom vremenu crveni su ubilježili novi pozitivni europski rezultat, a u sljedećoj rundi kvalifikacija Europske lige čeka ih ukrajinski Černomorec.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.