RTS komentator: Otkad igraju crnci Borussia pala u formi, Dembeleu zabranili porniće

Četvrtak, 28. studenog 2019. 09:56 Napisao/la  SC
Rade Bogdanović
Rade Bogdanović

 

Rade Bogdanović, nekadašnji nogometaš Werdera i Atletica Madrida, postao je televizijski komentator RTS-a.

Njegovi komentati česta su tema na društvenim mrežama diljem regije, ovako je komentirao formu njemačke momčadi tijekom utakmice Lige prvaka između Barcelone i Borussije Dortmund:

- Nije Dortmund sad ispao iz forme, ispali su iz forme još u travnjau prošle godine kad je trener odlučio da će mu u obrani igrati četiri crnca. Sad je on već pečen i spreman za otkaz.

O Ousmaneu Dembeleu kazao je sljedeće:

- Čovjek je plaćen 150 milijuna eura s bonusima. Toliko novca treba Kliničkom centru Srbija da se potpuno renovira da bi mogao kvalitetno liječiti 7 milijuna stanovnika Srbije. Čak 35% vrijednosti komercijalne banke je iznosio transfer. Barcelona je prvo angažirala nutricioniste koji su mu objasnili da ne smije jesti brzu hranu. Onda su mu angažirali psihijatra da mu objasni da je profesionalni nogometaš i da ne smije noćima gledati porniće i igrati videoigre na profesionalnom nivou. Netko tko ima toliku plaću i koji je toliko plaćen, dozvoljava si takve stvari u životu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.