Pogledajte fotografije spornih odluka suca Erikssona, Barcelona drastično oštećena

Četvrtak, 29. ožujka 2012. 11:50 Napisao/la  SC

Barcelona inače ima dobra iskustva sa sucima u Ligi prvaka, do sada su se na suđenje uglavnom žalili protivnici. Izgleda da je došao red na Barcelonu

Jonas Eriksson nije se proslavio na San Siru, tijekom utakmice između Milana i Barcelone švedski sudac nije ostavio dojam suca koji u svakom trenutku zna što treba dosuditi. Epilog Erikssonova suđenja je puno dvojbenih odluka, nekoliko odluka u sukobu s tumačenjima osnovnih pravila i dvije situacije u kojima je mogao pokazati na bijelu točku.

Budući su se obje situacije dogodile u kaznenom prostoru Milana, igrači Barcelone nisu se ustručavali od otvorenih optužbi. Poglavito Puyol kojega je Mesbah u 77. minuti nekoliko metara povlačio za dres pred očima glavnog suca.

- Penali? Neću to komentirati, odbio je trener Pep Guardiola govoriti o sučevim prosudbama.

Barcelona inače ima dobra iskustva sa sucima u Ligi prvaka, do sada su se na suđenje uglavnom žalili protivnici. Izgleda da je došao red na Barcelonu, koja je evidentno zakinuta za barem jedan kazneni udarac.

 

penal1

Penal 1 - Prekšaj Mesbaha na Puyolu?

 

penal2

Penal 2 - Prekršaj Abiattija na Sanchezu?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.