PEP GUARDIOLA Igrat ćemu u jakom sastavu i naravno da idemo na pobjedu

Utorak, 10. prosinca 2019. 19:56 Napisao  I. V.
Pep Guardiola
Pep Guardiola

 Pep Guardiola ovako je najavio utakmicu Manchester Cityja protiv Dinama:

- Dinamo je veliko iznenađenje od samog starta u Ligi prvaka. Petković, Olmo i ostali su odlični igrači i vjerujem da bi prolaz Dinama bio veliko dostignuće. Olmo nije nikakvo iznenađenje. Dolazi iz Barcelone i jedan je od najboljih igrača do 20 godina. Drago mi je da igra dobro u prvenstvu i Ligi prvaka, kaže trener engleskog prvaka.

O sastavu je rekao:

- David Silva je dobio jak udarac na treningu. Stones je ozlijeđen već tjedan dana, dok je Aguero puno bolje, ali nije spreman za sutrašnju utakmicu. Međutim, igrat ćemu u jakom sastavu i naravno da idemo na pobjedu. Foden još uvijek raste. Može se još puno poboljšati i nekad mora ranije razmišljati u igri bez lopte, što je opet normalno za njegovu dob. No, njegov razvoj ide savršeno i zadovoljni smo onim što radi. U srijedu će igrati, ima samopouzdanja i vjerujem da će odigrati jako dobru utakmicu sutra protiv Dinama, rekao je Guardiola.

- Pružit ćemo sve od sebe i želimo pobjedom u Zagrebu završiti grupnu fazu Lige prvaka. Ne znam puno kakav je Dinamo u hrvatskoj ligi. No, pratili smo Dinamo u ostalim utakmicama Lige prvaka. Pokazali su da su jak protivnik i mislim da su mogli osvojiti i više bodova do sada. U našoj utakmici na Etihadu bilo je jako teško i zabili smo drugi gol tek u sudačkoj nadoknadi. Zato očekujem jednako tešku utakmicu sutra. Imamo odgovornost prema sebi. Jesmo ostvarili prolaz dalje, ali imamo jako dobru momčad i želimo sutra odigrati najbolje što znamo. Sve ostalo bi bilo neodgovorno. Dvije super sezone su za nama. Teško je uvijek biti na vrhu i igrati uspješan nogomet svake sezone. Moramo se što prije vratiti na razinu na koju smo bili prošlih sezone. Međutim, veliki je to izazov za nas. Padovi se događaju ne samo u nogometu, već i u životu. Moramo raditi naporno i vratiti se na pravi put. Nemamo toliko samopouzdanja kao prije. No, jaki smo mentalno, atmosfera u svlačionici je jako dobra. Želimo pobijediti Dinamo, rekao je Ilkay Gündoğan.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.