Pep Guardiola: Cristiano Ronaldo došao je u Juventus da bi osvojio Ligu prvaka

Srijeda, 13. ožujka 2019. 13:50 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

 

U medijskoj sjeni Ronaldova hat-tricka protiv Atletica, impresivna pobjeda (7:0) Manchester Cityja protiv Schalkea prošla je manje zapaženo nego što je trebala.

Ostvariti ukupni rezultat 10:2 u utakmicama osmine finala Lige prvaka znači istaknuti kandidaturu za naslov prvaka:

- Real Madrid više ne možemo dobiti u ždrijebu, ali ostao je Juventus. Taj je klub doveo Cristiana Ronalda, koji je došao osvojiti Ligu prvaka. Nosi sav pritisak na ramenima, postigao je tri gola protiv Atletica. Protiv takvog se tipa srećete ako želite u idući krug natjecanja. Pokušat ćemo stići do kraja. Ako ne uspijemo, bit će mi žao i uvjeravam vas da ćemo iduće sezone opet isto pokušati. Kada sam rekao da smo tinejdžerski klub u Ligi prvaka, nisam mislio da nećemo pobjeđivati nego sam mislio da je ovaj klub najveći uspjeh ostvario plasmanom u polufinale. Ali tinejdžeri su strpljivi i žele pobjeđivati. Prvo ćemo po drugi put u klupskoj povijesti pokušati ostvariti plasman u polufinale. Mislim da nije pošteno kada se govori da moramo pobijediti u četvrtfinalu. Ispali su Real Madrid, Atletico, PSG... ovo je natjecanje jako teško, sretan sam što smo treći put u povijesti ušli u četvrtfinale, kazao je menadžer Pep Guardiola.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.