NENAD BJELICA Guardiola će igrati s najboljim igračima koje ima na raspolaganju

Utorak, 10. prosinca 2019. 20:04 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

 

Dinamo u srijedu mora pobijediti Manchester City da bi osigurao nastup u završnici Lige prvaka:

- Bit će puno lakše biti ofenzivniji pred punim Maksimirom nego na Etihadu i bit će lakše iznenaditi jednu od najboljih momčadi na svijetu uz naše navijače. Moramo odigrati jako dobru utakmicu da bismo pobijedili, mislim da to možemo. City ima u prvenstvu probleme, a razlog je veliki broj ozlijeđenih igrača, a k tome imaju ubitačan ritam kao i mi. No, kako je engleska liga ipak kompetitivnija i teža od HNL-a i jasno je da je tamo teže osvajati bodove. To je osnovni razlog njihovih zadnjih rezultata. Ovo je šesto kolo, nemate više pravo izmijeniti A i B listu, puno će njihovih igrača s B liste igrati juniorsku Ligu prvaka, tamo isto imaju važnu utakmicu. Suprotstavit će Guardiola nama najbolje što ima, osam, devet top igrača i možda dva mlada. Oni će biti jaki, ali očekujemo i jaki Dinamo na terenu. Leovac neće moći igrati, kao ni Kulenović, Andrić, Lešković. Ali svi ostali su spremni. Doduše, Dilaver je imao temperaturu i propustio trening, no on će sigurno biti na raspolaganju, kazao je trener Nenad Bjelica koji je ovako prokomentirao mentalno stanje svoje momčadi:

- Ne pričamo ni o Varaždinu, a to što je bilo prije mjesec dana o tome pogotovo ne vodimo računa. Želimo dati sve od sebe, ali naravno ovisit će i o njima koliko će nam dopustiti, oni su kvalitetna momča. Međutim, nikakvo vraćanje u prošlost nas ne zanima, nismo takvi ljudi, niti smo takva momčad, razmišljamo samo o ovoj utakmici, zaključuje Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.