Najbolji branič na svijetu otkrio kako će čuvati najboljega napadača na svijetu

Utorak, 30. travnja 2019. 14:31 Napisao/la  SC
van Dijk protiv Messija
van Dijk protiv Messija

 

Utakmica Barcelone i Liverpoola ima dodatnu dimenziju budući da u polufinalu Lige prvaka jedan protiv druga igraju najbolji napadač i branič na svijetu!

Leo Messi protiv Virgil van Dijka!

Odmah nakon što bili poznati parovi polufinala, van Dijk je pošteno priznao da ne zna kako čuvati Messija.

Dan prije utakmice vad Dijk kaže:

- Za mene je Messi najbolji igrač svijeta. Vidjeli ste kako mi igramo i kako se branimo. Nećemo čuvati samo njega, neće ga jedan igrač čuvati cijelu utakmicu. Svi ćemo zajedno igrati u obrani kao do sada, pa ćemo vidjeti. Sigurno je da ćemo biti spremni. Jasno nam je da igramo protiv Barcelone i najboljeg igrača svijeta, ali nije samo na njemu pažnja. Cijela momčad ima nevjerovatnu kvalitetu i moramo o svemu voditi računa. I mi smo dobra ekipa, sigurno ćemo to pokazati. Kada vidim kakve igrače i trenere imamo, onda nije iznenađenje što smo još tu. Barca je jedan od najboljih timova, moramo biti spremni na probleme jer će ih sigurno biti, kazao je van Dijk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.